På denne side kan du finde både nye og gamle nyheder fra Gedser Fuglestation.Nettene oppe - nettet nede - OPDATERET 4. marts

fredag 1. marts 2019
Lidt sporadisk opdatering her i starten
af Hans Lind

Lars Ulrich Ankom i går eftermiddags, og i aftes kom jeg ud for at byde ham velkommen til den første tørn med fuglene i 2019.

Vi gennemgik forskellige procedurer efter husets store renovering og omflytning af møbler og bl.a. kontorpladsen, som fra nu er i et hjørne af dagligstuen mod før på det største af værelserne.

   Da vi skulle på internettet, fandt vi ud af, at det ikke virkede trods adskillige forsøg med at logge på: ØV - ØV. På routeren var der en indikator, der blinkede, hvilket den ikke burde, så der var ikke andet for end at kontakte TDC i dag, og de kunne bekræfte, at der ikke var hul igennem!

   Vi får en tekniker ud, men han kan først komme på mandag. Indtil da prøver vi på - ad omveje - at få lavet dagens blog, men DOF-basen og Trektellen må I vente med til i næste uge.

   Håber på forståelse!

Hans

Opdatering: Vi har i dag haft en tekniker fra TDC ude og kigge på vores anlæg: Nogle kabler var byttet om (måske allerede en gang i efteråret, hvor jeg heller ikke er sikker på, at nettet virkede), og så har vi fået en ny og kraftigere router: Nu kan man komme på nettet i hele huset, incl. loftet.

Teknikeren målte, hvordan en såkaldt hybridforbindelse ville virke: (telefonkabel plus mobilt netværk i forening): Det var en kraftig forbedring i forhold til det vi har nu, så vi ser frem til et bedre internet i løbet af foråret :-)