Gedser Fuglestations Venner er for os, som gerne vil give økonomisk støtte til driften af Gedser Fuglestation.

Hvert kalenderår betaler hver enkelt person mindst 200 kr. til fuglestationen.

Firmaer kan også være venner. Hvis de betaler mindst 2.000 kr. i et kalenderår, kan de få deres logo på fuglestationens hjemmeside og få et link til deres egen hjemmeside.

Du kan betale pengene med MobilePay til telefonnummer 79 62 52, eller du kan betale via netbank til konto 6140 4356224 i Møns Bank.

Ved betalingen vil vi bede om, at du angiver e-mail adresse og navn i tekstfeltet. Så kan Gedser Fuglestation let sende information til dig.

Hvorfor støtte via Gedser Fuglestations Venner?

Vi skal give støtte til Gedser Fuglestation for at fuglestationen kan betale diæter til ringmærkere, træktællere og formidlere. Og for at fuglestationen kan betale husleje, strøm, vand og alt det andet til den løbende drift af Gedser Fuglestation.

De fonde, vi søger, vil typisk gerne give penge til, at vi køber ting eller dække udgifter til arrangementer, men de vil sjældent give penge til drift og aflønnning. Med det høje aktivitetsniveau, vi har på Gedser Fuglestation, har vi behov for flere penge end dem, vi hvert år får fra DOF.

Ved at give støtte til Gedser Fuglestation via Gedser Fuglestations Venner, er du med til at gøre det muligt for os at fortsætte med de mange aktiviteter, som kommer de mange besøgende og fugleforskningen til gavn. 

 2016 05 01 08.57.03

 Hvert andet år betaler fuglestationen for at få topkappet buskadset, så fuglene går lige så meget i nettene som før.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte:

Anne Marie Reith på telefon 2338 6615 eller

Bo Kayser på telefon 5134 6278

Eller med e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..