På denne side kan du finde både nye og gamle nyheder fra Gedser Fuglestation.Vi har brug for din støtte til Gedser Fuglestations Venner!

onsdag 24. marts 2021
Tak til jer, som har givet bidrag i 2020. Enkelte har allerede givet deres bidrag i 2021. Også i år vil vi være meget glade for at få bidrag fra dig til Gedser Fuglestation Venner.
af Bo Kayser

IMG 5029 lille

Diæter til ringmærkere er noget at det, pengene til Gedser Fuglestations Venner går til.

Fonde, Friluftsrådet m.m. giver penge til mange ting men ikke til selve driften af vores fuglestation (husleje, el, diæter til ringmærkere og træktællere osv.). Med alle de aktiviteter, vi gerne vil tilbyde, dækker tilskuddet fra DOF ikke det hele. Også i år vil vi derfor være meget glade for at få bidrag fra dig til Gedser Fuglestation Venner.

Hvert kalenderår betaler hver enkelt person mindst 200 kr. til fuglestationen.

Firmaer kan også være venner. Hvis de betaler mindst 2.000 kr. i et kalenderår, kan de få deres logo på fuglestationens hjemmeside og få et link til deres egen hjemmeside.

Du kan betale pengene med MobilePay til telefonnummer 6167 1843, eller du kan betale via netbank til konto 6140 4356224 i Møns Bank.

Ved betalingen vil vi bede om, at du angiver e-mail adresse og navn i tekstfeltet. Så kan Gedser Fuglestation let sende information til dig.

Læs mere på hjemmesiden!