På denne side kan du finde både nye og gamle nyheder fra Gedser Fuglestation.Invitation til grilldag for fuglestationens venner og frivillige 20. august

torsdag 28. juli 2022
Så er det tid til at tilbyde et arrangement til jer, som støtter Gedser Fuglestation økonomisk, og til dem, som hjælper med til det praktiske arbejde, til træktælling og til ringmærkning. Det bliver den 20. august klokken 11 til 16 på fuglestationen, hvor der fortælles om nyheder, laves formidling, fællesgrill og hygge. Parkering foregår på parkeringspladsen for enden af Fyrvej. HUSK TILMELDING til Anne Marie Reith, reith1@mail.dk senest 10. august.
af Bo Kayser

Gedser Fuglestations venner badge1 beskaret

Vi starter klokken 11, og undervejs kommer der forskellige indlæg med nyheder og status for fuglestationen, lidt kig på fugle, ringmærkning og masser af hyggesnak. Vi tænder op i grillen, og fuglestationen serverer salat og pølser. Deltagerne kan tage andet med til grillen efter eget valg. Ud på eftermiddagen giver vi kaffe og lidt kage.

Personer, der har givet bidrag i 2022, er med i arbejdsgrupperne, er træktællere eller ringmærkere, kan deltage. Skulle du være i tvivl, om du som ”ven” har betalt i år, kan Anne Marie hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du ikke allerede har betalt de mindst 200 kr. for 2022, modtager vi naturligvis meget gerne dit bidrag (https://www.gedserfuglestation.dk/gedser-fuglestations-venner). Det er noget af det, der giver fuglestationen mulighed for at finansiere sine mange aktiviteter.

Vi glæder os til at være sammen med jer.

Med venlig hilsen

For Gedser Fuglestation

Anne Marie Reith