På denne side kan du finde både nye og gamle nyheder fra Gedser Fuglestation.AFLYST! COVID 19. Åbent Hus med kunstnerisk islæt

mandag 14. september 2020
Lokal kunstner udstiller fuglebilleder
af Hans Lind
   Gedser Fuglestation inviterer hermed til efterårets Åbent Hus på Fuglestationen, og det foregår søndag den 27. september 2020 mellem kl. 9 og 13.
 
   Som vi plejer, vil vi vise publikum, hvordan vi arbejder med ringmærkning af småfugle, og vi regner selvfølgelig med at kunne vise nogle af de ringmærkede fugle frem og fortælle om de resultater, som ringmærkningen kan frembringe.

Blamejse Gedser 17.10.08. Hans Lind

 Blåmejse - en af karakterfuglene i efteråret
 
   På denne tid af efteråret er det især rødhals, gransanger, fuglekonge, blåmejse, musvit og jernspurv, som vi fanger flest af, men der er absolut chance for at få fat på noget mere usædvanligt. Gedser Odde er et af Danmarks allerbedste steder med fugletræk, især om efteråret, så næsten alt er muligt!
   Vi har et par boder, hvor der sælges foderhuse, redekasser, naturbøger og andre effekter til gavn for fuglene og for fuglestationens drift. Der er fri kaffe/te/saft og kage, og man møder frem på valgfrit tidspunkt mellem kl. 9 og 13.

   Mødested: Kør forbi Gedser Fyr og stil bilen på P-pladsen ved stranden, gå gennem engen mod det stråtækte hus.

 

Dompapper IMG 2588 mellem

Dompap - han og hun

Tyto alba JvD 20200527 mellem

 Sløruglefamilie

   Som noget nyt bliver der lavet en mindre salgsudstilling af originale fuglebilleder, lavet af den lokale kunstner Jan Carlo Van Dijk.

Hoegeugle Surnia ulula 20200727 mellem1

Hoegeugle 20200330 mellem
 Høgeugler på besøg fra Skandinavien