Her på Gedser Fuglestations blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2024 (129)2023 (292)2022 (265)2021 (271)2020 (268)2019 (239)2018 (214)2017 (236)2016 (169)(se alle)
Se indlæg fra måned: jan. (1)feb. (1)mar. (31)apr. (30)maj (31)juni (22)juli (20)aug. (31)sept. (30)okt. (31)nov. (27)dec. (13)

Tøvende rovfugletræk

onsdag 30. september 2020
Ny sommerdag med pænt træk og ringmærkning
af Gorm Vognsen Jensen & Co.

Der var næsten fuldmåne i går aftes, men den var ikke at se til morgen. Det var igen en klar morgen. Det blæste lidt mere end i går, så vi gik lidt i læ. Ederfuglene (Eider) kom straks fra begyndelsen i en flot solopgang. Der var flere svømmeænder i dag - Sortand (Black scoter), Pibeand (Wigeon), Spidsand (Pintail). Dagens fugl over havet var en Tejst (Guillemot).

Rovfugletrækket var lidt sparsomt. Spurvehøg (Sparrowhawk) var der ikke så mange af. Sidst på formiddagen var der skruer i baglandet og trak - Musvåge (Buzzard), Fjeldvåge (Rough-legged Buzzard), Rød Glente (Red Kite), Havørn (White Tailed Eagle) inklusive et antal fine blå blå kærhøge (Hen Harrier). Flere tøvede og vendte om.

Her er tre af dagens fortrydere:

3009 Musvage 1

Musvåger (Common Buzzards) er ellers ikke blege for turen ud over havet, men nogle vender alligevel om og prøver først igen, når der er andre at følges med. Det gjorde denne.

3009 Rod Glente 1k 1

Røde Glenter (Red Kites) er aldrig helt til at regne med. Nogle flyver uden tøven ud over vandet, andre kan flyve længe omkring i området og prøve flere gange, før de måske forsvinder tilbage mod nord. Sådan var det med denne unge fugl.

3009 Havorn 1k 1

Havørne (White-tailed Eagles) er slet ikke trækfugle i vores del af verden, men unge ørne kan strejfe en del omkring, og nogle følger efter, når andre rovfugle trækker. Det gjorde denne helt unge ørn, som formentlig først har forladt sine forældre for to-tre uger siden. Den vendte dog om et par hundrede meter ude over havet og forsvandt hurtigt mod nord, hvor vi måske lidt senere så den kredse sammen med en anden Havørn. Foto: Ole Friis Larsen/GFU (alle tre billeder).

 

Dagen igennem var der et jævnt træk af småfugle - Bog- / Kvækerfinke (Chaffinch/Brambling) i flokke af tyve/tredive styk, Grønsisken (Siskin), Blåmejse (Bluetit), Landsvale (Barn Swallow), Hvid Vipstjert (White Wagtail), få antal af Bjergvipstjert (Grey Wagtail) med mere.

Der lå en tynd skybræmme, som dækkede lidt for solen; men den drev væk efter middag og så blev det dejlig varmt og det var igen muligt at stå i bare ærmer. Observationen afsluttedes klokken to, da chefobservatøren skulle være chefkok og også nå at handle. Trækket var også ved at tynde ud; men alligevel kom der på falderebet lige tyve musvåger, som havde opbygget mod og trak ud.

Alt i alt var det en god dag med blandet træk over odden i dejligt vejr.

Vi glemte i går at nævne en spændende observation, nemlig en næsten hvid (leucistisk) landsvale (Barn Swallow), som hastigt passerede over odden.

Ringmærkning:
Da vi åbnede nettene i morges var vi lidt i tvivl om hvor mange net vi skulle starte op med. Vi valgte dog at sætte de fleste op, da der ikke var ret mange tikkende Rødhalse (Robin) at høre.

Lidet havde vi da anet, at en stor flok Fuglekonger (Goldcrest) ville gøre rast i haven fra morgenstunden. Derfor var vi for en sikkerheds skyld nødt til kortvarigt at lukke en del net igen. Vi kunne jo godt huske hvordan mængden af fugle var tæt på at tage pippet fra os forleden.

Det lykkedes alt i alt af få endnu en stor dag ud af det. Se antal nedenfor.

Af spektakulære fugle fra i dag kan nævnes:IMG_20200930_202756.jpg

Stillits (Goldfinch) 1K

IMG_5104.jpg

Stor Flagspætte (Spotted Woodpecker) 1K

IMG_5079.jpg

Fuglekonger (Goldcrest)

IMG_5106.jpg

Gærdesanger (Lesser Whitethroat)

Lars Ulrich drog hjem efter standardtid, så vi var seks til at nyde en smagfuld kødsovs med pasta.

Se dagens observationer fra Gedser Odde i DOFbasen her

Dagens mærkede fugle:

Ringmaerkede_fugle_30_sep.png

Solskinsrig dag med dejlige fugle

tirsdag 29. september 2020
Sommerdag i september med sorthovedet måge
af Gorm Vognsen Jensen

Til forskel fra den disede morgen i går, var der i morges en meget flot og klar stjernehimmel. Orion og de andre stjerner stod klart på himlen. Det var vejrmæssigt en helt ekstraordinær dag for sidst i september med sol og ingen vind. På observationsposten på odden kunne vi over middag stå i bare ærmer og finde dagens trækfugle.

Allerede fra morgenstund trak de første spurvehøge målrettet mod Tyskland (dagens total 221). Også elleve røde glenter trak tidligt fra havnen. Marken, som i går vrimlede med bogfinker, var helt tom. I stedet trak finker halvhøjt i mindre grupper (4040). Der var også en del blåmejser (2097), landsvaler samt sanglærker, vipstjerter, grønirisk, landsvaler og drosler. De var lidt svære at finde på den blå himmel, som visse af samme årsag kalder det blå helvede. Rovfuglene var lidt tøvende, nogle trak og andre returnerede igen. Blå kærhøg, en enkelt hvepsevåge, en havørn, der kom tilbage. Der trak flere gamle fjeldvåger, hvilket er tidligt, og desværre er udtryk for en dårlig ynglesæson. Et par traneflokke trak over - flot syn.

P1010884.jpg

Antallet af fugle blev færre, som dagen skred frem, men der var stadig landsvaler, som trak sidst på eftermiddagen.

Havet var meget roligt, og der trak en en del ederfugle - over 10.000, men der var relativt få ænder - pibeænder, krikænder. En del dværgmåger trak og sidst på dagen viste en hvid måge sig mod en mørk baggrund - årets første sorthovedet måge på Gedser Odde. Den er ikke så almindelig på disse kanter.

På fuglestationen var der fra morgenstund tikkende rødhalse samt skældende solsorte. Efter gårsdagens overvældende antal blev kun halvdelen af nettene åbnet. Det gav en mere rolig dag, også fordi fuglene aftog efter klokken otte.

IMG_5027.jpg
Kernebider, 1k+ han

Lars Ulrich tager hjem i morgen og stod for aftensmaden, nemlig dejlige pizzaer fra den lokale bager. Om bordet blev murens fald, den mærkelige opfindelse misfostret naturnationalparker, landbrugsstøtte og et udvalg af de gamle mænds gamle historier. Vagn blev indsat i fuglebingo, mens andre indtastede dagens oplysninger og skrev blog. Vagn havde bagt en dejlig æblekage, som blev nydt i fulde drag.

Se dagens observationer fra Gedser Odde i DOFbasen her

Dagens fangster i fuglenettene:
29sep20.JPG)

Folk på stationen: Vagn Lind, Lars Ulrich Rasmussen, Joshua Emil Haahr, Emma Engell Sohnemann, Jimmy Skat, Gorm Vognsen Jensen, Ole Friis Larsen

1.402 ringmærkede fugle og ny Gedser rekord

mandag 28. september 2020
og 1.137 af dem var rødhalse!
af Vagn Lind og Ole Friis Larsen

Efter den helt vanvittige fugledag på Gedser Odde i går var tankerne om at i dag skulle være noget særligt nok ikke så fremherskende. Vejret så da meget godt ud med sydlig vind og ikke ret meget af den - samtidig med, at der var lovet tørvejr. Ok vejr til en god dag, men så heller ikke mere.

Det var de unge på stationen, der stod for at åbne nettene til morgen og de 2 gamle kunne sove lidt længere. Allerede under morgenkaffen fik vi så at vide, at der var ved at være trafikkaos i nettene.

Alle mand af huse, indkalde Hans til ekstra assistance og så i gang med at få lukket nogen af de 284 meter net!

Synet der mødte os derude var næsten skræmmende. Der var Rødhalse overalt, så travlheden fortsatte en del tid før vi fik lukket en passende mængde net ned og bragt fugle til mærkning i laboratoriet og dermed styr på sagerne. Hold da op der var mange fugle!!!

Ved 11-12-tiden holdt vi så et velfortjent hvil og frokost efter endt gerning. Samtidig fik vi lavet en løselig opgørelse over de mærkede fugle og der fandt vi ud af, at vi da vist var meget tæt på at slå Gedsers rekord for antal mærkede fugle på én dag.

Det var godt nok mere end vi kunne sidde overhørig. Haven vrimlede stadig med masser af Rødhalse, så vi besluttede at åbne et par enkelte net for at få lidt ekstra fangster. Gert og Benny kom forbi for at give en hånd med. De havde vist lugtet at der foregik noget særlig i dag, som de gerne ville være en del af. Vibeke kom med forstærkningsmiddel iform af kaffe og småkager midt i kampens hede. Ringmærkerne fortsatte indtil Emma proklamerede, at NU var der altså AFTENSMAD.

Nedenfor kan du læse dagens fantastiske tal.

Nyd i dag Oles fine billeder af kjover! Vi fik ikke tid til at tage billeder.

Ude på Odden havde træktællerne en travl dag med titusindvis af finker, mest Bogfinker (Chaffinches), men også en del Kvækerfinker (Bramblings) og Grønsiskener (Siskins). Højere oppe var der flokke af drosler, nok især Sangdrosler (Song Thrushes), men også et stort antal Misteldrosler (Mistle Thrushes) for lokaliteten med over 600.

Nattens regn sluttede, før morgentællingen startede en halv time før solopgangen lidt over syv, men skydækket lå tungt over området, til det endeligt begyndte at lysne, og der blev lidt solskin og blåt at se på himlen ved middagstid. Det fik gang i rovfuglene med et bemærkelsesværdigt træk af Tårnfalke (Common Kestrels), som nåede op på lige under 100 udtrækkende fugle. Det er et træk, som ofte er vanskeligt at registrere, fordi mange Tårnfalke fouragerer i kortere eller længere tid, før de pludseligt forsvinder ud over havet uden rigtigt at blive bemærket, når der samtidig kommer en lind strøm af nye til området.

Et par og halvfjerds Røde Glenter (Red Kites) kom ikke helt ud til spidsen, men trak ud tættere på Gedser og mere vestligt mod Lolland. Blandt dem var Tre Sorte Glenter (Black Kites). Fint var det også med 15 Dværgfalke (Merlins) og to Lærkefalke (Hobbys).

På havet trak pæne tal af Ederfugle (Eiders) og Pibeænder (Wigeons). To kjover var så venlige at følges ad langs skrænten og gav et fint indblik i forskelle på Lille Kjove (Long-tailed Skua) og Almindelig Kjove (Arctic Skua).

2809 Lille Kjove a 1

2809 Almindelig Kjove a 1Dagens Lille Kjove (Long-tailed Skua) på øverste billede var en ung fugl med mange lyse fjerspidser i dragten. Den kom tæt efter en ældre Almindelig Kjove (Arctic Skua) med slidte fjer. Bemærk forskellen på vingeoversidernes håndsvingfjer. Lille Kjove har kun to rent hvide fjerpenne yderst på vingerne, de andre er grålige og mindre iøjnefaldende - i modsætning til Almindelig Kjove, som har flere meget lyse fjerpenne, der på afstand ofte ses som et samlet lyst felt på vingernes oversider. Foto: Ole Friis Larsen/GFU

Dagens ringmærkninger

GFU_rekord_antal_maerkede_fugle_d_28_sep_2020.png

Se dagens observationer fra Gedser Odde i DOFbasen her

Folk på stationen: Vagn Lind, Lars Ulrich Rasmussen, Joshua Emil Haahr, Emma Engell Sohnemann, Jimmy Skat, Gorm Vognsen Jensen, Ole Friis Larsen

865 fugle og FULDKOMMEN EKSTASE FRA START TIL SLUT

søndag 27. september 2020
af Joshua Emil Haahr

FULDKOMMEN EKSTASE FRA START TIL SLUT

Det er den eneste måde at beskrive dagen i dag. 

Jeg blev vækket med stearinlys, flag og fødselsdagssang, da jeg i dag fyldte 26 år. Emma havde varmet boller og skruet op for hyggen fra morgenstunden. Da Vagn, Søren og Lars Ulrik kom ind efter netåbning blev der meldt om mange kaldende rødhalse fra krattene. Med vejrudsigten i mente, var vi alle straks klar over, at det skulle blive en stor dag. Frem med kasserne og ud på runde. Hvert et net var fyldt, og himlen var sort af fugle. Finker, grønsisken og sangdrosler sværmede som en orkan rundt i den overskyede efterårsmorgen. Det er simpelthen så fed en oplevelse at gå på runde, imens himlen er levende af trækfugle.

Vi var heldigvis fem ringmærkere i alt til at klø på, så overblikket kunne bevares, og fuglene blev ringmærket. Morgentimerne blev klart domineret af rødhalse og fuglekonger. 

Ved en 11 tiden begyndte finkerne at gå ned i krattene. Det gik fuldstændig amok med bog- og kvækerfinker i hvert et net. Ind i mellem fangede vi også en del andre forskellige andre arter, som I får lov at nyde her:

IMG_4905.jpg
Lille fluesnapper (Red-breasted flycatcher), 2k+ hun

IMG_4956.jpg
Karmindompap (Common rosefinch) 1k hun 

IMG_4934.jpg
Rødhals (European robin) 2k+ ringmærket i Sverige og genfanget på GFU

Vi måtte sige på gensyn til Søren Mygind, som måtte forlade os. Ham ser vi heldigvis snart igen.

IMG_4963.jpg
Ole lavede Flammkuchen (tysk pizza) til aftensmad, imens adrenalinen stadig pumpede

IMG_4960.jpg
Emma og Lars Ulrich holder en velfortjent pause fra ringmærkningen

Dagens mest nævneværdige tal fra Jimmy Skat, Ole Friis, Anders Prehn og Thomas Læssøe fra Odden:

1 Gulirisk

24 bjergvipstjert

11.700 bog/kvækerfinke

1 lille kjove

700 huldue

15.300 ederfugl

474 bjergand

4.000 pibeand

736 huldue

180 trane

738 dværgmåge

1 aftenfalk

39 tårnfalk

5.300 grønsisken

Resten kan i se her:
https://dofbasen.dk/search/result.php?design=table&soeg=soeg&periode=antaldage&dage=10&omraade=hiddenlok&hiddenlok=395007&obstype=observationer&sortering=dato

Tusind tak for en fuldstændig uforglemmelig dag på Gedser Fuglestation!
D. 27.09.2020 vil blive husket for evigt af os alle.

Folk på stationen:
Vagn Lind, Emma Sohnemann, Lars Ulrich Rasmussen, Gorm Vognsen Jensen, Søren Mygind, Jimmy Skat Hansen, Ole Friis og undertegnede.

Dagens ringmærkede fugle:

 27sep20.JPG

Når Gedser er bedst

lørdag 26. september 2020
af Søren Mygind

Et varieret og alsidigt træk opfattes af mange som Gedsers varemærke. Så da vejrudsigten lovede klart og tørt vejr først på dagen med udsigt til regn midt på eftermiddagen steg forventningerne. Og der var ingen, der blev skuffede uanset, at flere forskellige interessenter i trækfugle var repræsenterede blandt de syv personer, der pt er på Gedser Fuglestation.

Ringmærkningen var således kendetegnet ved et stort rykind af Blåmejser (Blue tit) hvor 225 blev forsynet med ring. Et imponerende antal her sidst i september og et tegn på, at en stor invasion er på vej. Her ud over blev yderligere 100 fugle forsynet med ring, her i blandt et par sene Løvsanger (Willov warbler) og en enkelt Havesanger (Garden warbler). Endelig fangede Emma 23 Landsvaler i Sønettene.

På trækfronten var dagens obs nok Rødstrubbet piber (Red throated pipit), som først blev hørt på Odden og siden hen blev genfundet rastende mellem Odden og fuglestationen hvor flere fik set, nu to Rødstrubbede piberer, fint i teleskop. Hos ringmærkerne gav det forhåbninger om, at vi som de første i Danmark skulle fange en Rødstrubbet piber. Vi måtte dog nøjes med en fin Skovpiber (Tree pipit), som ses på billedet nedenfor.IMG 20200926 211319

Der ud over bød dagen på to rastende Nordiske lappedykker (Slovenian crebe), over 1600 Pibeænder (Wigeon), 82 Dværgmåger (Little gull), en Almindelig kjove (Artic skua), fem Havørne (White tailed eagle), syv Røde glenter (Red kite), tre trækkende Store flagspætter (Great spotted woodpecker) og de første Havlitter (Long tailed duck).     

Dagens fangster:

26sep20.JPG

 

     

Så alt i alt en rigtig god dag på Gedser Odde for Emma Sohnemann, Joshua Emil Haahr, Ole Friis Larsen, Lars Ulrich Rasmussen,  Vagn Lind, Jimmy Skat Hansen og Søren Mygind.   

Regnfuld formiddag

fredag 25. september 2020
af Vagn Lind

Så kom der da regn til Gedser Odde efter lang tids tørke. Den fede lerjord herude har været knastør og som beton i lang tid, men i dag fik vi så over 20 mm regn. Desværre faldt regnen lige i den tid, hvor vores standardfangst skal foregå, så det blev der ikke noget af i dag. Over middag havde fronten passeret os og der blev atter vejr til at være ude. Vi havde brugt dagen til diverse gøremål som rengøring, tøjvask og datatjek, som er en vigtig, men ikke altid lige vellidt øvelse! I hvert fald syntes jeg, efter at have tjekket data en del af formiddagen, at der skulle ske noget andet, da vejret igen blev tåleligt.IMG_20200925_190537.jpg

Op med nettene i håb om, at det kunne give lidt. Og lidt var da lige hvad jeg fangede. Med dog mere end i går, som blev ødelagt af blæsten!

Dagens fangster:

ringmaerkede_fugle_25_sep.png

På stationen pt.: Lars Ulrich Rasmussen, Vagn Lind, Emma Sohnemann, Joshua Emil Haahr.
Her til aften kommer Søren Mygind og som træktæller Jimmy Skat Hansen

Brunsviger og lille flue

torsdag 24. september 2020
og vind i krattet.
af Joshua Emil Haahr

Det var en stormende septembermorgen vi stod op til i morges. Vinden ruskede i buskene, og nettene skulle sættes op. Vi overvejede om vi skulle udskyde dagens ringmærkning til senere på dagen, men besluttede at fortsætte med kortere tid mellem hver runde. Første gåtur gennem haven kl. 07.00 gav stenpikker, rødstjert og lille flue. Det var en forrygende start, men derefter tyndede det hurtigt ud i mængden af fugle pånær et par spurvehøge senere på dagen.

IMG_4759.jpg
Unge mænd på runde

IMG_4806.jpg
Årets første stenpikker, 1k

IMG_4867.jpg
Spurvehøg 3k hun

IMG_20200924_072738.jpg
Lille fluesnapper 1k

Resten af dagen fortsatte indenfor i hytten med te og hygge. Der blev set basketball, læst bøger og pludselig fik Emma den herlige idé at bage en brunsviger. Den blev modtaget med åbne arme af os alle.

IMG_4875.jpg
En uforglemmelig og fantastisk brunsviger

IMG_4876.jpg 
Brunsviger close up

IMG_4878.jpg
Der hygges!

Nu skal jeg ind og hjælpe Emma med kokkerering af aftensmaden. Vi ser alle frem til en regnfuld efterårsdag i morgen. Det er altid godt med lidt variation i vejret. Indtil da, må i ha det dejligt til næste blogopslag.

IMG_1904.jpg
Tårnfalk 1k hun på nettet

Folk på stationen:
Vagn Lind, Emma Sohnemann, Lars Ulrich og undertegnede.

Dagens mærkninger:

 ringmaerkede_fugle_24_sep.png

Hvorfor sidde inde?

onsdag 23. september 2020
- når alt HÅB er ude ?
af Vagn Lind

Vi har fortsat det mest fantastiske eftersommervejr i Gedser, selvom kalenderen siger efterår.

Sommerfuglebusken foran huset myldrer med dagsommerfugle, så der er bestemt noget at kigge på, når frokosten indtages derude i solen.IMG_20200923_144250.jpg

Desværre er det gode vejr ikke ensbetydende med, at vi kan fange rigtig mange fugle. Den svage søndenvind som kom ind over os igen i dag var alt for god til at fuglene vil gøre ophold hos os, - de flyver nok bare videre i det gode vejr. Specielt har vi set en del rovfugle, (heriblandt 2 gamle Havørne) og også mange Grønsisken trække hen over haven. 3 af dem fandt vej til nettene! Grønsisken altså!!

 IMG_20200923_184922.jpg

Grønsisken 1K

Især Gransanger, Blåmejse og Rødhals dominerede dagens fangster

Vi valgte at fortsætte dagens fangst til langt ud på eftermiddagen i håb om at fange en Hvidbrynet Løvsanger eller noget andet guf, men lige meget hjalp det, men det var da med til at øge dagens samlede antal, at vi blev ved så længe.

 Dagens fangster:

ringmaerkede_fugle_23_sep.png

På stationen pt.: Lars Ulrich Rasmussen, Vagn Lind, Emma Sohnemann, Joshua Emil Haahr

Yorkshire Tea og gulspurv

tirsdag 22. september 2020
af Joshua Emil Haahr

Jeg sidder nu og skriver bloggen færdig for i dag. Klokken er 20.29 og Lars Ulrich har lige lavet en kande te. Det er ikke hvilken som helst te, men derimod Yorkshire te fra England. Jeg er selv blevet opfostret med dette te-mærke, så det var en glædelig overraskelse, da Lars Ulrich hev posen frem. Normalt er denne slags te afsindigt svært at få fingrene i, i Danmark, så det skal helst bestilles fra engelske internetbutikker.

Jeg har lige sat spurvehøg-nettene op i håb om at kunne fange endnu en natugle. Det er sjovt at fange fugle om natten. Der bliver pludselig åbnet for en helt ny verden med andre arter, som ikke fanges så let om dagen. Emma og jeg så en brandmus i dag kravle forbi få meter fra os. Tænk at en relativt sjælden art i Danmark, Skandinavien og Vesteuropa er så almindelig hernede på Falster. Arten breder sig endda hele vejen til Japan.

Fugle i nettene var der ikke mange af i dag. Dog strøg der gennem hele dagen en lind strøm af bogfinker henover himlen med deres karakteristiske “fink” kald. Herunder får i lige et billede af et par af dagens observationer.

IMG_20200922_093230.jpg

Joshua puster fedt på en blåmejse

IMG_4732.jpg
Gulspurv 1k, han

IMG_4727.jpg
Lille gråsisken 1k

IMG_4743.jpg
Toga-Septemberugle (Xanthia togata) fra lysfælden

Folk på stationen:
Vagn Lind, Lars Ulrich, Emma Sohnemann og Joshua Haahr

Dagens ringmærkede fugle:

ringmaerkede_fugle_22_sep.png

Tåge

mandag 21. september 2020
af Vagn Lind

Så oplevede vi endnu en af disse stille og tågede eftersommer-morgener i Gedser. Den næsten manglende vind fra SØ-lige retninger var til morgen meget fugtig, som det vidst tydeligt fremgår af stemningsbilledet fra første netrunde kl. 7:00. Op ad formiddagen tog tågen egentlig bare til og det var først sidst på dagen at det lettede.

IMG_20200921_072348.jpg

IMG_4692.jpg

IMG_4694.jpg

IMG_4696.jpg

IMG_4699.jpg

IMG_4700.jpg
Duggen rystes af nettene

IMG_4702.jpg

IMG_4703.jpg 

Vi trænger vist snart til at få et vejrskifte, hvis der skal til at komme et ordentligt antal nye fugle på banen. Men det lader nok vente på sig et par dage. Det blev ikke til det helt store antal i dag på fuglefronten, men en enkelt ny sæsonart var der da:

IMG_4708.jpg
Vindrossel 2k+

 Vi havde ellers håbet på lidt Hvidbrynet Løvsanger i dag, men sådan skulle det desværre ikke være.

Temmelig mange Rødhalse fra de seneste dage havde valgt at blive i haven og det kunne ses på listen over aflæsninger.

 21sep20.JPG

På stationen pt: Lars Ulrich Rasmussen, Vagn Lind, Emma Sohnemann, Joshua Haahr, - og som tæller på spidsen: Jimmy Skat Hansen


1   |  2  |  3     NÆSTE